По-рано през седмицата, вицепрезидентът на realme, Ху Чи Чейс сподели снимка с японския дизайнер Наото Фуказава. В нея те показват непознат досега телефон. Първоначално не разполагахме с поясняваща информация, но такава получаваме от лийкъра Digital Chat Station.

Той споделя, че в случая става дума за бъдещия смартфон realme GT 5G Master Edition. По подобие на предходни Master Edition модели и този би трябвало да е с дизайн от Фуказава.

Първият Master Edition смартфон на компанията представляваше специална версия на realme X и беше представен през 2019 г. Той дебютира в два цветови варианта – Garlic и Onion. През същата година компанията пусна и X2 Pro Master Edition в Red Brick и Concrete.

Освен това имаше и X50 5G Master Edition. Засега не е ясно какъв ще бъде дизайнът на GT 5G Master Edition, но си заслужава да споменем, че това не е единственото специално издание на смартфон върху, което работят от компанията.

Още през март се появиха няколко снимки на предполагаемия X9 Pro Master Edition Concrete, който е с извит екран и тройна основна камера. Макар визията на GT 5G Master Edition все още да не е ясна, той най-вероятно ще запази същия хардуер като стандартния GT 5G.

Това означава наличието на чипсет Snapdragon 888, Super AMOLED екран с диагонал 6.43″ и честота 120 херца, 64MP тройна основна камера и батерия с капацитет 4500 mAh и бързо зареждане до 65W.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *