Очаква се Xiaomi да обяви Xiaomi 12 и 12X на 12 декември, по време на официалното си събитие. Според слуховете двете устройства ще имат водещи функции, като се говори, че дисплеят им ще е с извити ръбове, а виниловия Xiaomi 12 ще се захранва от Snapdragon 870.

Нов теч показва задния панел, заедно с целия модул на камерата. Изображението сочи дизайн, подобен на този, който вече сме виждали в предишното поколение флагмански устройства на Xiaomi.

Камерата ще е с тройна настройка, една масивна дупка за основния сензор, две за вторичните и по една за LED светкавицата и микрофона. Снимката беше използвана за създаване на рендер, което ни дава ясна представа какво да очакваме.

Ясно е, че устройството ще изглежда подобно на предишното поколение смартфони на компанията. Допълнителни промени са малко вероятно на този етап, когато ни делят броени дни от премиерата. Серията Xiaomi 10T и 10T Pro има подобно разположение на камерата.

По-рано чухме, че Xiaomi 12 ще има тройна 50 мегапикселова настройка, което може да включва 5х вариообектив на перископна камера. Чухме и други слухове, според които Xiaomi 12X ще дойде с 200 мегапикселов сензор, като някои от тях са противоречиви.

Говори се, че компанията ще представи две флагмански устройства – Xiaomi 12 и 12Х. Xiaomi 12X ще бъде оборудван с най-новия чипсет на Qualcomm – Snapdragon 8 Gen 1 и се очаква извитите ръбове на дисплея да приъстват и в двата модела от серията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *