TikTok

Много потребители на TikTok не могат да публикуват в приложението, поради проблем, засягащ качванията на видео клипове. Въпреки че се появяват в профилите на собствениците, видеата всъщност не се качват, а някои абонати получават съобщения, че са „в процес на проверка“.

От социалната мрежа потвърждават, че са наясно с проблема, но не дават информация каква е причината за възникването му, както и колко потребители са засегнати от него. „Знаем за проблем, който в момента кара някои потребители да изпитват закъснение при публикуването на видео клипове. Работим активно за отстраняването му“ – гласи съобщение от екипа по поддръжка на платформата, публикувано в Twitter.

Приложението и преди е имало технически проблеми, но настоящият буди притеснения, че социалните платформи имат намерението да крият съдържанието на някои потребители, без да ги уведомяват.

Междувременно TikTok има сериозни проблеми във Великобритания, където платформата е обвинена, че нарушава законите за поверителността.

По-конкретно – TikTok е критикувана за това, че използва лична информация на непълнолетни потребители без съгласието на родителите им. Администрацията на платформата твърди, че обвиненията са несъстоятелни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *