приложение за езиково обучение

Българското мобилно приложение за езиково обучение в движение Worddio отчете рекорд за нови потребители в рамките на един ден – 1361. Това сподели лично основателят на платформата Иван Манев в своя Facebook акаунт.

Worddio е сред най-бързо развиващите се мобилни приложения за езиково обучение в света и към момента е инсталирано от жители на всички държави, а общият брой инсталации вече надминава 70 000.

Българското приложение вече предлага обучение по 34 езика. Сред тях освен български са още английски, френски, испански, италиянски, но също и китайски, бенгалски, виетнамски, хинди и дори каталан – езикът на областта Каталуния в Испания. Общият брой на думите, включени в апликацията, пък е 273 000.

Съвсем наскоро от екипа на Worddio се похвалиха и с новата версия на своя чатбот за месинджъра Viber, на който потребителите имат възможност да тестват езиковите си познания. Още с първата си версия ботът е предизвикал огромен интерес и е увеличил значително новите потребители на Worddio, водейки до двукратно надграждане на сървърите на приложението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *